Najboljši donosi iz gozdarske industrije Združenega kraljestva

  02. 08. 2018

GOSPODARSKA GOSPODARSTVA dobro deluje - s povišanjem cen lesa, povečanim povpraševanjem po lesu v Združenem kraljestvu in najboljšimi gozdovi, ki ustvarjajo donose več kot 10% letno.

Že 15 let je bila v Združenem kraljestvu najboljša prednost, šibki funt pa je povečal uvozne stroške in finančno privlačil domač les.

Galbraith, ena od vodilnih neodvisnih nepremičninskih svetovalcev na Škotskem, svetuje lastnikom zemljišč, da morda manjkajo na tem zdravem donosu.

Toda komercialno gozdarstvo je zahtevno okolje, ki zahteva strokovno znanje in najboljše stroje.

Nedavni članek v Forestry Journalu je pokazal, kako je lahko dostop do pravih strojev - v tem primeru kombajna Komatsu 901 in John Deere 810E - omogočil najboljšo uporabo gozdnih zemljišč na posestvu v Northumberlandu, kjer je treba ohraniti zemeljsko škodo do absolutnega minimuma.

https://www.forestryjournal.co.uk/media/uploads/cat-309/northumberland.pdf

Naročniki, kot je ta - John Deere in Komatsu - uporabljajo samo najboljše komponente. Ni presenečenje, da ponudnik Nexus SureGrip šteje med svoje stranke. Na vrhu opreme za spravilo lesa mora biti na vrhu nadzornih območij.

Ljudska igralna palica v gozdarski industriji, pa tudi v rudarstvu in gradnji, je serija SureGrip LU.

Te velike, univerzalne ročice so krmilni ročaj za najzahtevnejšo uporabo, ki je lahka in izjemno težka.

Uporabljajo se lahko pri elektronskih stikalnih ročicah, ki jih lahko zaščitijo pred umazanijo in vlago in so oblikovane tako, da so udobne za uporabo v precej robustnih okoljih.

Vsi izdelki SureGrip imajo priložene možnosti po meri, Nexus pa jih lahko zazna na natančne zahteve naročnika.

Možnosti so obsežne - poleg osmih stikal v prednji plošči je možna možnost do dveh sprožilnih stikal ali stikala za prisotnost operaterja, na obeh straneh ročaja pa je mogoče namestiti podnožje, kar omogoča dodatna dva gumba , ali en drsnik ali rocker).

Poleg osmih stikal je podprta tudi tipkovnica s 10 gumbi.

Vse možnosti ročice Sure Grip so združljive:
• Drsni moduli
• Ročni moduli
• Microjoystick
• LED
• Preklopite stikala
• Vzdrževana stikala
• Pribor, kot so vtikači, čepi in zaprti priključki

Ročaji lahko najdete tukaj -   http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20LU%20Joystick%20Handles - pokličite Nexus za najboljši nasvet glede konfiguracije.

Foto: Antonio Grosz na Unsplash